Dina Pensioner

Här nedan kan du läsa om en annan intressant gratistjänst som du kan ha nytta av för att få bättre koll på dina pensioner!

www.dinapensioner.se är en liknande tjänst som är ganska ny på marknaden. Nu kan du få superkoll på pensionen med årets gratistjänst - som sammanställer alla dina pensioner! Du behöver aldrig mer öppna det orange kuvertet!

Dina Pensioner
Aktiebolaget dp försäkring är en oberoende försäkringsrådgivare med lång erfarenhet av konsultation till privatpersoner och arbetsgivare. De hjälper sina medlemmar att jämföra villkor och avgifter, och gör en opartisk bedömning av medlemmens försäkringssituation.

Deras internettjänst www.dinapensioner.se är ett resultat av många års möten med kunder som alla har samma behov - att på ett enkelt sätt få en samlad överblick av sina personförsäkringar för att kunna fatta rätt beslut.

Deras motto är att alla medlemmar ska veta vilka försäkringar de har, hur stort pensionskapitalet är och var detta finns placerat. De gör ingen skillnad på hur mycket medlemmen sparar eller vilken form av försäkring medlemmen har – alla har nytta av deras tjänst och har rätt till en korrekt rådgivning.

Det finns många bolag inom samma bransch som riktar sig mot privatpersoner men det är stor skillnad på kvalitet och seriositet. Bolaget bakom Dinapensioner.se, Aktiebolaget dp försäkring, skiljer sig markant från övriga aktörer då bolaget är en erfaren försäkringsrådgivare som innehar ansvarsförsäkring och tillstånd hos Finansinspektionen.Syftet med tjänsten
Syftet med tjänsten är att ge dig som medlem en full överblick genom sammanställning av dina pensioner, sjuk- och livförsäkringar samt kostnadsfri rådgivning. Tjänsten är unik på marknaden och efterfrågas av 90 % av svenskarna. Behovet av denna tjänst är stor i Sverige då pensionssystemet inte är helt enkelt att förstå. De flesta har ingen aning om hur mycket de har eller var pengarna finns. När Dinapensioner.se gjorde en undersökning visade det sig att nio av tio inte hade den kollen. Få förstår hur lite pengar de riskerar att få i pension om de inte gör en översyn. Målgruppen för Dinapensioner.se är förstås alla, men i synnerhet dig som är under 55 år. Då kan du nämligen fortfarande göra något bra åt situationen!

Så blir du medlem
För att bli medlem krävs en registrering och en inskickad fullmakt. Fullmakten skickar Dina Pensionerut till ca 40 försäkringsbolag i Sverige. De ber bolagen svara dem med all försäkringsinformation som gäller medlemmen. Så här enkelt får du koll på pensionen:

  1. Gå in på www.dinapensioner.se
  2. Bli medlem och skicka in en fullmakt.
  3. Dinapensioner.se begär ut din information och ger dig en sammanställning på tre veckor.

Detta får du
Genom tjänsten Dina Pensioner samlas information in. Denna sammanställs sedan enkelt och funktionellt i staplar. Gratistjänsten är baserad på att ge medlemmen svar på följande fyra viktiga frågor.

  • Vart finns mina pensionspengar?
  • Hur mycket har jag?
  • Vad kommer jag få vid 65?
  • Vad kan jag göra åt det? (kostnadsfri rådgivning)

Det Dina Pensioner gör är att samla in all information om din allmänna pension, PPM, din tjänstepension, ditt privata sparande samt dina liv- och sjukförsäkringar. Vill du dessutom ha hjälp att se över din situation så kan du även boka tid med en av deras rådgivare.

Supertjänsten är helt gratis för dig som medlem! Det är möjligt då Dina Pensioner tar hand om kundtjänst, administration samt hjälper kunden med sammanställning och rådgivning åt försäkringsbolagen – och får betalt därifrån. De debiterar inga dolda eller övriga avgifter.

Som om inte det vore nog bjuder man även på en gratis bok till alla som blir medlemmar just nu. Alla nya kunder som skickar in sin fullmakt till dem får ett presentkort på 50 kronor. Med den summan kan du handla en valfri pocket hos AdLibris. Skaffa årets gratistjänst och få en gratis pocket på köpet. Läs mer här!

Mer information
Om du är intresserad av tjänsten och vill veta mer om hur det fungerar så rekommenderar jag ett besök på deras hemsida, www.dinapensioner.se.

Har du testat Dina Pensioner - Årets gratistjänst som sammanställer alla dina pensioner?

Läs mer om hur du kan investera i indexfonder för att få avkastning på ditt pensionssparande.

Visst är kapitalförvaltning svårt? Vilka avgifter tas ut och vad får du för det? Läs mer på www.pluro.se, det är dags att du själv sätter dig i framsätet!