Videotips om pension

I nedanstående videoklipp kan du se intressanta filmer med olika tips om din pension!

Så funkar det: höj din pension
Klarar du dig på mindre än 8 000 kronor i månaden när du går i pension? De flesta skulle antagligen svara nej på den frågan. Men det finns flera sätt att höja din pension. Programledaren Per Wikström guidar dig genom möjligheterna som finns med tjänstepension, privat sparande och den statliga pensionen. Vilka fonder ska man välja? Hur stor roll spelar egentligen avgifterna?

Konkreta tips för ett lyckat pensionssparande
Många tycker att det här med pension är krångligt. Därför lät vi Avanza Pensions VD Henrik Källén på 4 minuter berätta om hur det fungerar, dessutom ger han konkreta tips på hur man kan lyckas med sitt pensionssparande. Se klippet!

Pensionsutmaningen
Vi måste prata om pensionen (på ett sätt som går att förstå). Och det är faktiskt inte så krångligt som du kanske tror att komma igång. Det är kanske inte är det roligaste du vet, men nu gör vi det bara! Tips! Vill du gå i pension tidigare? Vill du veta hur mycket du behöver spara/mån? Kanske kan du spara pengar på att flytta? Nu får du koll med några superenkla verktyg på Avanzas Pensionsutmaning!

Introduktion till Dina Pensioner
Filmen beskriver hur tjänsten fungerar och hur du kan få full koll med oss på Dina Pensioner. Bli medlem idag!

Introduktion till Min Pension
Introduktion till den nationella pensionsportalen Min Pension (www.minpension.se).

Läs mer på nästa sida om tips på bra länkar till andra sajter om pension!